Kosmisch weerbericht voor de zomer van 2018!

Geplaatst op Geplaatst in hoofdcategorie

“We shall overcome”

Kosmisch weerbericht voor de zomer van 2018

Er is iets bijzonders aan de hand. Ik voel een enorme toename van energie. De mars retrograde geeft een naar binnen kerende energie aan waarbij drijfveren en doelstellingen onder onze neus worden geschoven. De stand van 7 juli is astronomisch prachtig en lijkt een signaal af te geven voor de komende intensivering die ons te wachten staat. Het tot rust komen en tijd nemen voor jezelf is meer dan wenselijk om ontwikkelingen bij te kunnen houden. We krijgen veel te verwerken als meetrillend wezen met een resonerend energieveld op Aarde en beleven allemaal de magnetische krachten hiervan. Een opsomming:

zonnewinden brengen noorderlicht en veel nieuwe informatie

13/7: gedeeltelijk zonsverduistering, bij ons helaas niet zichtbaar maar wel voelbaar…. Nieuwe maan om 04.49u bij ons in het teken Tweelingen! Zonsverduisteringen zijn tekenen, kosmische invallen, energie focus op relaties en handel – handelen (beweging) door de Tweelingen invloed. Er kunnen door de krachtige samenstand van zon, maan en aarde kosmische poorten worden geopend die ervoor zorgen dat nieuwe kennis en bewustzijn (informatie hoort bij Tweelingen), ontvangen kan worden door alles wat leeft op Aarde. Een tijd van voelen, verzwakt mentaal veld, behoeften worden op elkaar afgestemd (hart en ziel, hoofd en lichaam). Anders denken, anders reageren, anders handelen. Je zult je kunnen verbazen over je andere houding de komende weken.

19/7: alle planeten staan aan een enkele zijde van de zon, er lijkt een sterke balans gevonden te willen worden tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Tussen macht en materie versus liefde en geluk. We kunnen er niet meer omheen. De lucht is geladen, mensen voelen onbewust aan dat de overgang en transformatie actueel is en weten vaak niet hoe ze moeten reageren en wat de komende periode brengt. Met deze bijdrage hoop ik dat jullie je bewust zijn van het feit dat er groter speelveld is dan jouw omgeving, waar je onderdeel van bent. Het aardse avontuur wordt makkelijker naarmate je je durft over te geven aan deze vrouwelijke stroom. De hartintelligentie, de intuïtie, de warme stroom. Zonder wilskracht proberen te leven, zonder controle te willen houden, zonder afleiding van foute media…. Het is hard werken om te leven naar wat je je bewust bent. Oude patronen kunnen prima omgezet worden maar vraagt wel enige discipline van jezelf om inderdaad jouw cellen van meer licht en liefde te willen voorzien.

27/7: en dan een maansverduistering, los van de emoties komen, los van de zorg (moeder) en terug naar de zon. Mars staat 27 juli het dichtste bij de Aarde dit jaar, loopt retrograde en heeft een wat dwingende wilskracht die ons test door te blijven ademen en niet te impulsief te handelen. 27 juli om 22.22u is het volle maan. De dubbele 22 staat voor het creëren van een nieuwe wereld! Dubbele meestergetallen. Het geeft aan dat we onze (wils)kracht in kunnen gaan zetten voor een hoger doel! Wat een symboliek. De boodschappen zijn helder. Ontvang ze met open oren en ogen.

28/29 juli: grote inspiratiestroom vanuit Waterman via de Delta Aquarids meteoren regen. Wauw…. Ik word daar altijd anders van, mysterieus gevoel, een zichtbaar teken vanuit een ander stelsel met een ander wezen.

Er wordt door natuurvolkeren uitgelegd dat meteoren regens altijd iets te maken hebben met verandering die komt binnen vallen, letterlijk en figuurlijk. Het onderbreekt een terugkerend patroon wat we onbewust volgen. Kometen activeren het vrouwelijke aspect in ons, het ontvankelijke, dat wat “binnen komt” en ons mag bereiken. Als de meteoren regens zichtbaar zijn, geven ze een moment van verdere ontwikkeling aan.

 

12/8: Perseïden meteoren regens, lijken afkomstig te zijn uit het sterrenbeeld Perseus. In werkelijkheid zijn alle meteoren regens een ontmoeting van de Aarde met brokstukken in het heelal. De Aarde draait gedurende het jaar rond de zon en doorloopt diverse routes waarbij er soms wat meer brokstuk ontmoetingen zijn, dit resulteert in zogenaamde “meteor showers”. Perseus ligt tussen de Andromeda en de Voerman. Kijk richting het Oosten van de “w” (Cassiopeia)

17/8: Venus staat het dichtste bij de Aarde op 17 aug. De invloed van Venus zal sterker zijn dan normaal. Alles waar Venus voor staat, zal meer onder je aandacht zijn; schoonheid, kunst, geld, (aardse) liefde, blij zijn, genieten, charme, mooi…. Venus is de “lagere” liefde die uiteindelijk wil doorgroeien naar een dagelijks besef dat LIEFDE IN ZUIVERHEID staat voor onze essentie en WAARHEID weerspiegelt. De hogere octaaf van liefde is Neptunus

7/9: Neptunus staat het dichtste bij de Aarde, als verhoging van de Venus ontmoeting rond 17 aug. zullen wij ons sterker realiseren waar de liefde in ons leven over gaat en hoe wij hiermee om willen gaan. Neptunus invloed rond deze weken zal voelbaar zijn in verzachting, stroming, engelen om je heen – gevoel, ietwat melancholisch misschien, vertrouwen en ook loslaten is logischer deze weken… Les is: Onze persoonlijke kosmische antenne trouw zijn!

 

Heerlijke zomer gewenst lieve mensen.

De wereld zal er weer anders uit zien na september 2018.

 

Sterregroet,

Lia Ouëndag

Volg ons en

Geef een reactie