Astrologische gezondheidswijzer

Astrologische gezondheidswijzer

De Astrologische gezondheidswijzer biedt een overzicht van dit thuis van de ziel. Hoe duidelijker zielswensen, genen, aarding, behoeften en valkuilen in kaart worden gebracht, hoe beter je ook voor jouw hart & ziel (be)leven!

Aarding begint bij de juiste voeding, afgestemd op jouw gevoelsleven en zielsontwikkeling.
Voeding als onderdeel van jouw kracht om doelstellingen, wensen en intenties vorm te laten krijgen. Want zonder gezonde basis, is het voor jouw ziel toch moeilijk te aarden….!
Jouw ziel woont in jouw lichaam en is afhankelijk van de interactie tussen geest en lichaam.
Het lichaam als zodanig werkt veel uit in karmische processen en doet haar bijdrage in onze zielsontwikkeling.

Voeding voor hart en ziel
Voeding is een essentieel onderdeel en onmisbaar in déze tijd wanneer je jouw hart wilt volgen en zielsgelukkig(er) wilt zijn.
Maar hoe?
Antwoord: met behulp van voeding die is afgestemd op de actuele trilling en energie van de Aarde maar ook rekening houdend met jouw individuele lichamelijke behoeften.
Passende voeding ondersteunt en onderhoudt niet alleen jouw persoonlijke basis biedt ook een bijdrage doet aan welzijn en healing van onze Aarde.

Puur en jezelf zijn
Dit voedingsconsult geeft je handvatten hoe je jouw voeding kunt afstemmen op jouw zielsbehoeften. Want soms, zijn we door onze omgeving en invloeden van buitenaf (denk aan vaccinaties, E-nummers, straling) zo van onze basis afgedwaald, dat we het gewoon niet meer weten…. Deze astrologische gezondheidswijzer biedt een overzicht van jouw blauwdruk, voedingsbehoeften, aanleg en gezondheidswijzer.

Krachtvelden
Er is niet alleen een voedingsaspect wat ons gezond of ongezond kan maken. Ook invloeden van buitenaf ondersteunen of breken af. Via dit consult ontvang je inzicht en informatie over de invloed van de zon op jouw systeem, de maanfasen, emoties en aanleg. Leer samen te werken met de dynamische natuurlijke krachtvelden om ons heen. Afhankelijk van kosmische invloeden en bepaalde ontwikkelingsfasen, kan er meer of minder behoefte zijn aan bepaalde voeding. Ook dit wordt duidelijk uit de duiding van jouw huidige aspecten in jouw horoscoop van de ziel (deels karmische astrologie/esoterische psychologie/medische astrologie).

Inzicht vanuit de astrologie geeft een degelijke motivatie jouw vrije wil goed in te zetten.

De astrologische gezondheidswijzer is een richtingaanwijzer voor het lichaam.