Even voorstellen

Even voorstellen:
Lia Ouendag
Geaard, bevlogen, praktisch en helder

Graag stel ik mezelf voor, ik ben Lia Ouëndag, geboren te Noord-Holland in 1971 en woonachtig in Deventer.

Mijn oma bracht mij de liefde voor de sterren bij. Al op jonge leeftijd ervaarde ik de sterrenhemel als magisch, maar ook zo relativerend en vertrouwd. Rijdend op mijn paard voelde ik mij in verbinding met Aarde en “Hemel”. De sterren werden mijn passie.

Ik had de wens om de daadwerkelijke sterrenhemel terug te zien in een horoscoop. Ik vond het zo logisch dat het beeld wat zichtbaar is aan de hemel, ook zichtbaar zou zijn in een horoscoop. Dus, ik ging mijn eigen vorm ontwikkelen. Liet mij inspireren door astronomen maar bovenal natuurvolkeren, vele reizen op Aarde en diverse opleidingen op het gebied van astrologie, hartwerk, voeding, healing en boeddhisme.  De kosmische kennis kan wel degelijk handen en voeten krijgen was mijn conclusie.

De horoscoop is voor mij een beeld wat klopt met de werkelijkheid, boven en beneden! Logica en hartfrequentie zijn leidend. Ik houd in mijn astrologische werkwijze rekening met hart en ziel, ontwikkeling en groei van planeten en sterren(stelsels) en actuele universele krachten zoals zonnestormen, zwarte gaten en kosmische straling. Dagelijks ben ik onder de indruk van de invloed van natuurkrachten en de ontwikkelingsweg van de mens.

De astrologie heeft mij van jongs af aan ondersteund. In mijn turbulente en intensieve leven, bood de astrologie inzicht in de loop van mijn leven maar ook verbinding, liefde en vertrouwen.

De astrologie van déze tijd is de astrologie die natuurkracht, actuele astronomische ontwikkelingen en planetaire invloeden vertaalt en verbindt. Het is astrologie toegepast op deze fase op Aarde.

Graag ben ik samen met jou onder de sterren! Je bent van harte welkom in mijn praktijk.