Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling

Universe Astrology biedt loopbaanbegeleiding die geschikt is voor iedereen die graag een bijdrage wil doen aan de maatschappij en ieder bedrijf of organisatie die in een dynamische periode is beland waarbij behoefte aanwezig is naar meer resultaat in geluk en kwaliteit. Deze loopbaanontwikkeling geeft inzicht in deze dynamische werkomgeving en jouw positie hierin. Sessies bieden concrete, heldere informatie over talenten, mogelijkheden en ieders persoonlijke ontwikkelingsweg. Wat kun je wel en wat kun je niet? Wanneer is het juiste moment en wat kun je beter laten? Loopbaanontwikkeling gaat verder dan kijken naar wie je bent of wat je wilt. Via Universe Astrology heb je binnen korte tijd een concreet overzicht welke persoonlijke route het meeste oplevert, geluk genereert en zoden aan de dijk zet.

Loopbaanbegeleiding is ook werken met Hartintelligentie…
Loopbaanontwikkeling is gerícht verder kunnen in jouw werkende leven. met plezier en gewenst resultaat. Als je niet langer tegen de stroom in werkt en inzicht krijgt in reëele en actuele mogelijkheden, is de poort open naar jouw loopbaanontwikkeling.
Want…. een blij mens op de werkvloer heeft de gewenste invloed op zijn omgeving.

In deze tijd, kun je in je werk niet langer happy zijn wanneer je je simpelweg laat aansturen vanuit het Moeten en Denken. In die situatie worden mensen moe, raken burn-out, voelen de betrokkenheid niet meer met het werk wat ze doen en resultaten nemen af.

De rode draad die duidelijk zichtbaar is in een persoonlijke sessie via Universe Astrology, geeft handen en voeten aan een gepaste richting en ontwikkeling. Heb je als bedrijf of als werknemer ook behoefte aan een nieuwe weg waarbij meer geluk en succes op het verlanglijstje staat?

Voel je welkom voor een verhelderende sessie en ontvang je persoonlijke richtingaanwijzer in jouw loopbaan. Zowel voor bedrijf, instelling als werknemer.

Ik heb er veel plezier in binnen organisaties en bedrijven de verbindingen te leggen tussen werkvloer en hedendaags management. Graag help ik uw bedrijf meer te kunnen laten betekenen voor de wereld.

Een bedrijf of werknemer kan een grotere bijdrage doen wanneer er een passende loopbaan gevolgd kan worden. Door in deze vorm van loopbaanbegeleiding te investeren, ontstaat er opnieuw een positieve en opbouwende loopbaanontwikkeling met zicht op succes en richting.
Dit zet zoden aan de dijk!

Contact werkt.
Hart verwarmt.
Passie ontwikkelt.

Graag tot ziens!