Paardenastroloog

Paardenastroloog, uniek!

De enige Paardenastroloog in Nederland en verder… Graag deel ik mijn kennis en ervaring met de Paardenastrologie. Het is een effectief en compleet middel om inzicht te krijgen in de achtergronden en mogelijkheden van het paard.

Universe Astrology gaat over essentie. Essentie van hart en ziel. Hart en ziel van paarden heeft mij mijn hele leven bezig gehouden, naast de mensen op Aarde die mij blijven boeien!

Zowel voor paard als mens werk ik sinds 2001 als coach en trainer waarbij Supervisie wordt gegeven over o.a. talentontwikkeling, zielsplan, tendens, gezondheid, geluk, talenten, genen & familiethema en mogelijkheden.

Het paard zelf heeft ook een ontwikkelingsweg te gaan.

Door ons bewust te worden van een groter kosmisch plaatje, kunnen we meer gaan leven vanuit de verbinding met hart & ziel. Voor jouw leven maar ook van het paard. Het paard is immers grotendeels afhankelijk van ons? Willen we niet allemaal het liefste leven in overeenstemming met onze doelstellingen? Gezien en gehoord worden? Als we ook het grote programma van ons paard kennen, hier in dit leven op aarde, kunnen we liefdevoller afstemmen op ons paard. Zielsinformatie over de energie, grondtoon, frequentie, ontwikkelingsweg van het paard voorziet in de individuele behoefte. Niet ieder paard vraagt dezelfde zorg. Niet ieder paard voelt zich goed in die hoek van de stal of met dat voer…. En niet ieder paard kan een coach zijn…. Vele intelligenties, belevingswerelden en karmische achtergronden!

Jij en ik, maar ook onze paarden, zitten precies op schema. Niets gebeurt zomaar. We nemen bepaalde zielsopdrachten mee maar hebben ook afspraken gemaakt met mensen en dieren die we “onderweg” tijdens ons leven tegen komen en een belangrijke rol hebben. Synchroniciteit is aanwezig en toeval bestaat toch niet? Het leven is fantastisch geregisseerd. Via de astrologie kun je op een doeltreffende manier antwoord en inzicht krijgen.

Maar een horoscoop van een paard, wat kun je daar dan bij voorstellen?

Je kunt via de horoscoop inzicht krijgen in de ziel en de werkelijke behoefte van je paard!  Welke ontwikkelingsweg doorloopt jouw paard in dit leven en waarom?

Paarden en natuurkracht zijn sterk verbonden. De reaktie van paarden op kosmische (natuur)kracht is groter dan we ons realiseren. Een zonnestorm of een nieuwe maan doet iets met ons maar ook met ons paard! De horoscoop laat je inzien waarom je paard is zoals hij is en geeft achterliggende informatie die niet zo maar zichtbaar is. Het biedt waardevolle karmische informatie over jullie relatie! Binnen deze relatie tussen jou en het paard ligt altijd een welkome aanvulling en uitdaging. Net zoals met je partner, weet je nog? Je viel zo op die leuke karaktertrekken van jouw partner maar na een tijdje blijkt juist die eigenschap je ook mateloos te kunnen irriteren. Relaties zijn een snelweg naar persoonlijke ontwikkeling, zo ook die met het paard. Dit consult geeft inzicht over de relatie en bijbehorende uitdagingen….

Middels dit exclusieve astrologische consult, krijgen U en de professionals inzicht in de onderhuidse dynamiek van het paard. Oorzaak en gevolg maar ook behoeften en wenselijke factoren worden inzichtelijk. Denk hierbij aan bloedlijnen van paarden met bijbehorende genen/medische gevoeligheden en mogelijke aanpassingen in fokprogramma’s en/of trainingsprogramma’s. De horoscoop is een spreekbuis en richtingaanwijzer voor het paard.

Hoe krijg je een persoonlijke horoscooplezing van jouw paard?

Stuur de geboortedatum en geboorteplaats en tijdsindicatie (indien mogelijk) van jouw paard(en) met een recente foto naar email: info@universeastro.nl. Op het paspoort van jouw paard kun je deze gegevens terug vinden. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden:

  1. Ik kom naar je toe! Je ontvangt van mij een persoonlijke lezing van deze horoscoop + coachingsgesprek. Maatwerk bij jouw paard. Informatie en handreikingen om gerichter verder te kunnen! Mijn persoonlijke horoscooplezing wordt opgenomen en nagestuurd via wetransfer.Tarief: 260 € incl. btw,  voorbereidende werkzaamheden, horoscooptekening, geluidsbestand en reiskosten (vanaf 40 km.van Deventer 0,39 p/km). Duur: 2,5 uur
  2. We maken een afspraak op afstand. Je ontvangt een geluidsbestand via wetransfer + spreken een belconsult af. Tarief: 150 € incl. btwvoorbereidende werkzaamheden, horoscooptekening en geluidsbestand. Duur opname ongeveer 3 kwartier. Duur telefoongesprek/evaluatie ongeveer een half uur

Voor beide opties geldt, dat de persoonlijke horoscoopuitleg uitgebreid en persoonlijk is. Ik verwoord hierbij de belangrijkste grote lijnen. Denk aan: de levensopdracht, talenten, zijn er angsten die getransformeerd kunnen worden, wat vertelt de familielijn, welke thema’s of gevoeligheden komen in deze mannen/vrouwenlijn voor, medische aandachtspunten, tendens en actuele ontwikkelingsweg, behoeften en mogelijkheden?!

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die met paarden werkt, een eigen paard heeft of een aankoop overweegt is een persoonlijke horoscooplezing een waardevolle investering. Ook professionals die paarden trainen, verkopen, begeleiding en/of zorg bieden met paarden en achtergrond informatie wensen (denk aan vee-artsen, instructeurs, fokkers e.d.) zullen gebaat zijn bij de inzichten die vrij komen. Maar ook de informatie over een paard bij karakterveranderingen kunnen meer begrepen worden. Kortom, een consult waardoor je verder kunt, richting krijgt en vragen beantwoord worden.

Sinds 2001 heb ik een professionele praktijk als Astroloog. Ik heb een tweede passie en professie, als paardenmens. Na diverse functies in maneges in NL, ben ik in 1995 naar de USA vertrokken waar ik als trainer/verzorger met Friese paarden heb gewerkt. Als paardenfluisteraar ben ik me via trainingen en clinics in o.a. Californië en Duitsland breed gaan verdiepen in Natural Horsemanship. Sindsdien pas ik de Paardenastrologie toe. Ook in Frankrijk en later in NL ben ik actief met hartwerk voor paarden. Sinds 35 jaar zijn paarden een belangrijk onderdeel van mijn leven en gezin. Naast mijn praktijk in Deventer werk ik op locatie om een bijdrage te leveren aan een aangenamer en hartverwarmend leven voor paard en mens. Graag tot ziens onder de sterren en dank voor de interesse in mijn passievolle werk!

Hartegroet,

Lia Ouendag ☼