De Zwaan

Geplaatst op Geplaatst in hoofdcategorie

A6 Muurvast door zwanen op de weg!

Een stel zwanen heeft donderdagochtend het verkeer bij de Hollandsebrug (A6) behoorlijk ontregeld. De dieren liepen op het spoor en de snelweg.
Automobilisten kwamen daardoor in tien kilometer file terecht. Ook het
treinverkeer lag even stil. Inmiddels is de weg weer open.”

Ik zit in de auto en hoor dit bericht op de radio. Ik moet glimlachen en begrijp dat het eerste consult wat ik deze dag ga doen, speciaal wordt. De zwanen laten van zich horen voor mijn eerste afspraak.

De zwaan kwam ik de avond ervoor tegen in de voorbereiding van de horoscoop van de eerste cliënt van die dag. Het is deze dag, 1 september 2016, ook de ochtend van de zonsverduistering in Afrika/indische Oceaan en de verstilling in de natuur is op de Veluwe voelbaar. De bomen fluisteren.. de vogels zoeken hun plek… de natuur is even uit haar normale ritme… verwondering alom…. Zo’n dag waarop je weet dat de contacten intens en veelomvattend zullen zijn.

Ik ben op weg naar Hoog Soeren om op locatie een aantal persoonlijke horoscooplezingen te verzorgen als onderdeel van een bedrijfstraining. Midden/hoog kaderpersoneel maakt in deze week de volgende inzichtelijke stappen door in koers en focus mbt persoonlijke ontwikkeling en bijbehorende loopbaan. De eerste horoscoop die ik voor deze dag heb voorbereid, bleek voor een dame te zijn met een bijzondere zielengroep… de vogels.. De natuurkrachten zijn groots en in haar horoscoop en leven zeer zichtbaar. De vogel die zich als symbool aan mij liet zien, vertelde me dat het vliegen zo fijn is maar het landen zo zwaar… dat het lijf zo groot maar de pootjes zo klein en fragiel. Uit de horoscoop werd voor mij duidelijk dat ze op weg was naar een zwaan-bestaan. Groot, sterk, trots, wit, tot veel in staat maar bovenal in een leven vol respect… Van de kleine parkiet naar een kraai naar een zwaan….

De fase in haar leven was astrologisch en astronomisch zichtbaar als een fase waarbij zij mag gaan landen op Aarde (incarneren) en een zwaarder landingsgestel ontwikkeld. De vrouw in kwestie is een succesvolle organisator op de achtergrond, graag gezien in het bedrijf waar zij werkt, mentaal gericht, rustige persoonlijkheid, intellectueel maar heeft haar veilige haven nog niet mogen ervaren en is haast onzichtbaar geworden in haar persoonlijke emotionele bestaan. Ze heeft in haar leven nog geen liefdesrelatie mogen ervaren en is in het algemeen wat eenzaam geweest en heeft weinig verbindingen. Wel dus als een wat transparante vrouw zeer gewaardeerd door haar medemens om haar beschaving, zachtheid, vriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
De vogels nodigen haar uit opnieuw uit te vliegen, de wereld te verkennen en groter en breder te “zien” . Het was hartverwarmend hoe deze groep vogels haar kwam begroeten.

Ze zaten om de stoelen heen waar we zaten, in afwachting van…. en keken naar haar, rustig soms wat wippend op hun pootjes, liefdevol en aanhankelijk maar vooral vol liefde!

Ondertussen ontstond er terwijl ik naar buiten keek, tegen de rand van het maïsveld aan, een stille rij vrouwen. Een delegatie van grootmoeders, haar grootmoeders, die voor dit consult bijeen waren gekomen. Ze stonden stil, geruisloos tegen het maïsveld aan en waren bescheiden in uitstraling en gedaanten. Ze keken wat naar beneden, net zo stil en rustig als de dame in de stoel bij mij. Deze groep grootmoeders kwamen vanuit de onstoffelijke wereld bijdragen, meeluisteren en waren ontvankelijk voor transformatie en inzicht. Deze dames uit diverse generaties waren de dames die mijn cliënt als spilfunctie en uitlaatklep ervaarden om het anders te gaan doen maar ook een diepe liefde voelden voor haar en haar zo mogelijk, ondersteunden en zich kenbaar wilde maken. Ik was onder de indruk van de hoeveelheid dames. Vaak neem ik 3 generaties waar maar dit waren er veel en veel meer. Ook aanverwanten tantes en vrouwelijke familieleden waren van de partij. Deze cliënt die niets vermoedend in de stoel bij mij zat, had de beschikking over een enorm potentieel en draagkracht voor 10!

Na de rode draad in haar leven te hebben benoemd vanuit haar persoonlijke plattegrond van het heelal (de werkelijke standen!), gingen wij door op haar zielsontwikkeling en tendens in haar ontwikkeling. De mogelijkheden uiten zich door diverse veranderingen in haar persoonlijke leven, zoals veranderingen binnen de organisatie maar ook privé via ziekten van een ouder en zogenaamde “ goede” vriendschappen die verzwakten. Ik vertelde haar over de steun via natuurkrachten en de zielengroep waarmee we verder specifiek een thema uitdiepen, via dit leven op Aarde, op dit moment. De vogels kwamen bij ons zitten, om haar heen en de ontroering was voelbaar. De vogels als zielengroep werden door haar herkend… ze vertelde me dat ze in een park gered was door de vogels… Ze was alleen in een park, een aantal jaren geleden, in Zuid-Amerika en kwam een groep mannen tegen. Ze waren intimiderend, beangstigde haar en ze voelde zich bedreigd. Ze ging tegen een boom aan staan en werd gered door een groep kraaien! Ze kwam in de boom bij haar, om haar heen en joegen de mannen weg. Ze was diep onder de indruk en begreep er niets van…. Sinds dien heeft ze oog gekregen voor vogels…

Ze vertelde me verder dat zij aan het begin van deze training voor zichzelf, zonder dit met iemand te delen, een symbool had getekend. Een wens had getekend waaruit bleek wat haar doel en wens was. Ze had een zwaan getekend…..

Kippenvel.

Hierna gingen de vele dames, vanuit de geestelijke wereld, langzaam neuriën en wiegend
en wel kwam zij in beweging. Er was iets opengebroken in haar vertrouwen, in de herkenning van natuurkracht en ontzag over ons leven op Aarde. “ mijn” Indianen groep had al die tijd met veel getrommel en rituelen deze dames gereinigd en liefdevol omhuld. Zoals ik vaker waarneem tijdens consulten, gebeurde er met name energetisch veel in het raster waar iemand deel van uitmaakt. Deze ochtend mocht de intensiteit zulke vormen aannemen dat lichtkracht geen chaos veroorzaakt maar transformatie… Dankbaar namen wij afscheid. De cliënt ziet nu niet haar loopbaan nu helder voor zich maar is blij met de krachten die zij heeft gevoeld en de herkenning en omhulling die zij herkend.

Wat heb ik toch een prachtig vak gekozen!

Lang niet altijd zijn natuurkrachten zo zichtbaar in de horoscoop van iemand. Iedere persoonlijke horoscooplezing is boeiend maar soms zijn er van die synchroniciteiten die mij weer versteld laten staan van de kracht van de natuur. Onze Aarde is zo boeiend, zo veelomvattend en zo in beweging. We worden gedragen door deze energie, denk hierbij vooral aan de dikke natriumlaag van 7000 km om de maan heen die onze “rust” beïnvloedt. Denk aan de zonnewinden die letterlijk kosmische stof op Aarde neer laten dalen en ons van nieuwe informatie voorzien. Denk aan de komende maansverduistering van a.s. vrijdag (exact om 21.44u) die als impuls jouw gevoel van de nieuwe fase laat verbinden met de emoties uit de oude tijd. Denk aan de kleine signalen die je ontvangt uit de natuur, de veertjes, de vlinders, de ontmoetingen met dieren… zo dichtbij en zo wezenlijk…

Dank je lieve zon, lieve maan, lieve Aarde, lieve bomen en alle dieren. Wat zijn we rijk als mens!

Een prachtige maansverduistering toegewenst 🙂

Hartegroet,
Lia

Volg ons en

Een gedachte over “De Zwaan

Geef een reactie