Workshop – 2 delig: Zelf een horoscoop beleven, duiden en interpreteren!

Geplaatst op Geplaatst in hoofdcategorie

12 maart 2019; zonne-activiteit is voelbaar. Diverse zonnewinden met de nodige storm en turbulentie activeren beweging op Aarde de afgelopen dagen. Het gevoel dat er iets in de lucht hangt is groot. En het klopt. We bewegen en ontwikkelen snel. Er gebeurt veel. Ik kijk naar de daghoroscoop en volg de natuurlijke logica en stem af op het Universum. Door inzicht te verwerven, kun je loslaten en meestromen. Accepteren en ontvankelijker zijn. Zo belangrijk en wenselijk om je eigen koers te kunnen volgen…. Wat zie ik o.a.?

  • Uranus ongeaspecteerd! Uranus verbindt haar energie even niet concreet met andere planeten. Het symbool van deze situatie voor de Aarde en haar bewoners is dat wij behoefte voelen vrijer te zijn dan ooit en te willen ontsnappen uit de druk van de buitenwereld. We werken aan allerlei vrijheden en ervaren bewustzijn verruiming. Met vlagen zijn we ons bewust van onze intuïtieve krachten en telepathische mogelijkheden. Het roept op deze grote verbanden op de kaart te zetten. Jouw helikopterview te activeren. Groter en nog groter te gaan denken de komende periode!
  • Mars, Andromeda, Maan samenstand; strijden voor de vrije wil zone, de inspiratie vloeit volop, soms voelt het wat ongrijpbaar maar het is de nieuwe waarheid en werkelijkheid die zijn intrede doet. Kijk, voel, ervaar met jouw zintuigen en ontspan… Door vriendelijkheid voorop te plaatsen en je te realiseren dat liefde de grootste kracht is, zul je zachtjes doorstromen naar de manifestatie van deze vernieuwing dit jaar.
  • Sirius aspect zorgt voor een vergroting van kwetsbaarheid bij onzuiverheden. Kortom, ons systeem (lichaam) reageert snel en krachtig op voor jou verkeerde energieen en signalen. Blijf je ” niveau” trouw, verlaag je energie niet, wees je bewust van wat jij nodig hebt, doe een concessies meer in de keuzes en handelingen van alledag. Je wordt beloond wanneer je jouw zon durft te volgen als richtingaanwijzer. Dit collectieve ontwikkelingsproces speelt tot september 2019 waarbij mensen opnieuw ontdekken waar en met wie ze thuis willen zijn. Vele verschuivingen zullen plaats vinden!±
  • Jupiter steeds dichter in de sfeer en positie van het Galactische Centrum. De poort naar hoger bewustzijn die groei en ontwikkeling van ons vraagt om ons goed te blijven voelen als Aardemens in een ruimtepak (het lichaam). De groei richting transparantie, helderheid en bewust leven  is enorm. Puur, echt, vernieuwend, moeiteloos en dichter bij de bron. De essentie is in onze allen gelijk…. zon! hart! Onvoorwaardelijk! Liefde!

Vanaf mijn 15e jaar, leg ik horoscopen uit. Geven de sterren mij rust en verbinding met het grote geheel. Met plezier deel ik handvatten uit en geef ik tips & tools om een horoscoop te duiden, te beleven en te interpreteren. In een korte maar krachtige twee-delige workshop, licht ik graag toe hoe je logisch en correct naar een plattegrond van het heelal kunt kijken!

Wij zullen hierbij ingaan op de basis, transit (huidige planeetstanden), tendens en energie van planeten. De huidige ontwikkelingsweg van planeten is belangrijk om rekening mee te houden in de interpretatie van planeet posities in een horoscoop.

Heb jij enige basiskennis, kun je een horoscoop maken en op grote lijnen duiden maar zou je graag verdiepen in de interpretatie? Voel je dan welkom voor deze introductie Duidings-training in Deventer of Amsterdam!

Datum: 9 en 23 april 2019
Waar: Deventer
Tijd: 10u – 12.30u

Datum: 5 en 26 april 2019
Waar: Amsterdam
Tijd: 16u – 18.30u

Prijs: 70 euro, contant te voldoen op de eerste les

Optioneel: eventueel te verlengen met een privé les (kosten 65 euro per uur)

Graag deel ik mijn passie om de Astrologie in zijn hart te beleven, in samenwerking met de astronomie!
Uit het hoofd, in de basis…

Volg ons en

Geef een reactie