Dierenhoroscoop

Dierenhoroscoop (Paard & Hond)

Huisdieren zijn onze gidsen

Een huisdier komt met een reden jouw leven verrijken. Vaak zijn dieren zoals paarden en honden zo sterk met ons verbonden, dat zij voor ons los laten, met ons mee trillen en veel energetisch kunnen overnemen. Honden en paarden kunnen een periode in jouw leven veel voor jou betekenen. Vaak verdwijnen zij ook weer uit jouw leven wanneer jij een andere fase ingaat. Dan maken zij ruimte voor een volgende stap of een te maken keuze in jouw leven. Een hond en paard heeft een doel in jouw leven, vervult een afspraak, is aanwezig met een bijbehorende specifieke rol.

Onvoorwaardelijke liefde

De onvoorwaardelijke liefde die wij ontvangen van paarden en honden zijn meer dan bijzonder te noemen. Wij willen natuurlijk het beste voor ons dier en houden minstens net zo veel van ons dier. Niet altijd zijn wij in staat af te stemmen op wat de hond of het paard nodig heeft. Ieder huisdier heeft ook een eigen ontwikkelingsweg en ziels-plan. Het is waardevol meer (in)zicht te krijgen over de ziel van het dier en de behoeften en achtergronden van zijn “zijn”. Via een persoonlijke horoscoopuitleg van een dier krijg je achtergrondinformatie en antwoorden op belangrijke vragen. Dit draagt bij aan de uitwisseling en rijkdom in de relatie met ons dier.

Onverwachte wendingen

Zeker wanneer er onverwachte wendingen zijn in ons leven, hebben dieren maatwerk nodig. Denk aan relatiebreuk, verhuizing maar ook ziekten. Thema’s worden vaak gedeeld tussen dier en eigenaar. Door met een helikopterview te kijken naar wat er aan de hand is, kunnen betere beslissingen genomen worden voor een dier.

Waarom gaat het zoals het gaat?

Een dier wordt niet zomaar ziek. Het lichaam reageert op energie en bij dieren is dit ook gekoppeld aan het energieveld van zijn eigenaar. Overal waar hartverbindingen een belangrijke rol spelen zijn wij sterk verbonden met elkaars processen. Ook in goede tijden! Het gaat nooit zomaar zoals het gaat…  Iedere kwaal en/of ziekte brengt een duidelijke boodschap met zich mee. Om een dier de juiste behandeling en zorg te kunnen bieden, is inzicht en helderheid over de achtergronden en oorzaken belangrijk.

Hoe, wat en waar

Wil je duidelijke en praktische antwoorden op belangrijke vragen over jouw hond en/of paard of wil je graag meer inzicht krijgen via de horoscoop van jouw dierenmaatje? Stuur me dan een email met foto + vragen + geboortegegevens van jouw dier naar info@universeastro.nl   en ontvang binnen 2 weken een voorstel voor een belafspraak. Tijdens dit belconsult geef ik antwoord op jouw vragen en gaan we in op jouw wensen naar het ” hoe en waarom”. Concreet, praktisch en to the point. Je ontvangt van dit telefoongesprek het geluidsbestand via wetransfer + horoscooptekening van het dier. Graag bemiddel ik tussen hart& ziel van mens en dier en draag ik bij in deze bijzondere verbindingen.

Tarief: 110 euro incl. btw, geluidsbestand en horoscoop van het dier per email