E-Learning

E-learning Astrologie van déze tijd

E-learning is een mooie manier om vanuit iedere plek kennis te maken met de “nieuwe Astrologie”. Universe Astrology biedt ” Astrologie 2.0″ en gaat over de nieuwe Hart-Astrologie van déze tijd. E-learning via Universe Astrology biedt een ontwikkelde astrologievorm die rekening houdt met astronomische feiten, kosmische beweging en ontwikkeling van planeten. Want ook planeten veranderen en bewegen. Interpretatie van planeten gebeurd bij Universe Astrology volgens de werkelijke positie (dus astronomisch kloppend!) en houdt rekening met de ontwikkeling en sfeer van de planeet in déze tijd.

Ieder van ons koos voor een bijzonder goed geregisseerd programma en ervaart zijn leven naar “wens”. Toch is dat soms moeilijk voor te stellen en juist op deze momenten toont de Astrologie van déze tijd, inzicht en antwoorden over dit waarom?! Astrologie gaat voor mij verder dan aspecten tussen planeten. Een plattegrond van het heelal (de horoscoop) is pas compleet wanneer er ook rekening wordt gehouden met belangrijke invloeden van bv. Sirius, Plejaden, Orion en meer kosmische vrienden. De horoscoop brengt een geluid voort. De heldere vertaling van deze horoscoop is een enorme informatiebron over jouw essentie en zielsontwikkeling. Graag breng ik je dichterbij jouw waarheid, kennis en kracht zodat jij deze verder kunt toepassen. Mijn duiding is gericht op de nieuwe Astrologie die functioneert vanuit het hart. Ik heb gekozen voor deze werkwijze omdat ik ervan overtuigd ben, dat wij onderdeel vormen van een groter geheel dan alleen de Melkweg en dagelijks te maken hebben met natuurkrachten die onze maan en planeten voorbij gaan.

E-learning is een doeltreffende manier om ook deze werkwijze te kunnen toepassen en meer zicht te krijgen op de kosmische informatie om ons heen.

Ben je ook op zoek naar een astrologie vorm die klopt voor hart en ziel? Ben je ook nieuwsgierig naar de plaatsing van de plejaden, orion, sirius en meer sterrenvrienden groepen in jouw horoscoop?

Voel je dan welkom deze E-learning modules te volgen. Er zullen in deze E-learning module, diverse thema’s en vervolg lessen worden aangeboden.

Wil je graag als eerste horen wanneer de eerste module beschikbaar is? Zoja, vraag ik je vriendelijk een berichtje te sturen met onderwerp E-learning. Je hoort van mij!