Geboortehoroscoop van de ziel

Geboortehoroscoop van de ziel

De geboortehoroscoop van de ziel is een persoonlijke wegwijzer voor hart en ziel. De uitleg van jouw plattegrond van het heelal geeft een uitgebreid beeld over jouw leven en is een warme herkenning van wat je voelt en diep van binnen weet…. Tijdens deze persoonlijke lezing van jouw geboortehoroscoop wordt vanaf het moment van conceptie de zielsontwikkeling toegelicht in dit leven.  Aan bod komen o.a.; levensopdracht, geluk, karmische relaties, zielsontwikkeling, levensopdracht, zielsverlangen, talenten, kinderen, familiethema, mannen/vrouwenlijn, tendens, gidsen en zielengroepen,  en meer… De uitleg start vanaf de periode ongeveer twee maanden voor conceptie.

De duiding van jouw geboortehoroscoop is gericht op de ziel en niet op de persoonlijkheid (karakter).
Mijn doel is dat inzicht en herkenning van de geboortehoroscoop plaats vindt zodat de verbinding met het hoger Zelf en eigen waarheid versterkt, evenals intuïtie, vertrouwen en kracht. De sessie heeft een opbouwend en positief karakter.

Het tijdsbestek wat voor mij zichtbaar is in deze plattegrond van het heelal begint voor conceptie en loopt tot in het hiernamaals, waar een vervolg in jouw zielsontwikkeling mogelijk is. Alles gebeurt in afstemming en overeenstemming met jouw bewustzijn en frequentie.

De uitleg is altijd maatwerk en gaat in op jouw persoonlijke, individuele weg en actuele levensloop.
Actuele vragen kunnen meegenomen worden en zullen aan het einde worden besproken en meegenomen.
Gezien de grote hoeveelheid informatie die gegeven wordt, wordt de persoonlijke lezing opgenomen en kan dit nadien nogmaals rustig beluisterd worden.

Voel je welkom onder de sterren!
Klik hier om een afspraak te maken.