Persoonlijk

Persoonlijk

Als mens heb je de beschikking over een emotioneel lichaam met een persoonlijkheid en karakterstructuur, genen en aanleg vanuit omstandigheden maar daarnaast leef je vooral jouw ziel!
De ziel volgt zijn fantastisch geregisseerde leven via een prachtig Aards Programma, helemaal zelf bedacht voor dit leven op Aarde. Jij mag helemaal zijn zoals je bent! Maar iedereen kan onderweg soms wel een steuntje in de rug gebruiken…  De informatie uit de complete en werkelijke plattegrond van het heelal, zoals Universe Astrology biedt, herinnert je aan dit Aardse programma, laat je opnieuw resoneren met jouw waarheid en ” pad” en geef richting. Deze horoscoop geeft een overzicht van jouw wensen zielsverlangens, levensopdracht en geluk hier op Aarde. Het geeft bewuste herkenning, verbinding en richting. Dit is een uniek middel om jouw vrije wil beter in te kunnen zetten.

Mijn vorm van astrologie beoefenen is uniek. Ik maak een combinatie van mijn liefde voor het universum, karmische astrologie (met oog voor actuele ontwikkelingsprocessen op Aarde) en verbinding met natuurkrachten.

Veel plezier en inspiratie toegewenst bij het lezen en beleven van mijn ” geluid” via Universe Astrology.

Schroom niet om contact te maken.

Hartegroet,

Lia