Horoscoop mogelijkheden

Lia Ouendag biedt diverse horoscoop mogelijkheden aan op Persoonlijk en zakelijk vlak. Naast de  losse, individuele consulten zijn er ook ontwikkelingstrajecten mogelijk.

Exclusief traject voor persoonlijke en spirituele groei

Dit Universe Astrology Programma is beschikbaar voor particulieren en ondernemers en wordt na zorgvuldige afstemming, afhankelijk van jouw ontwikkelingsweg en levensfase, aangegaan. Er zijn een beperkt aantal, exclusieve plekken beschikbaar per jaar voor het aangaan van dit traject met Lia. Zij kan dit in een belconsult verder toelichten en vertelt je graag verder. Maak hiervoor een belafspraak per email: info@universeastro.nl.

De eerste afspraak

Een eerste gesprek is de duiding van jouw geboortehoroscoop. Dit vormt de basis voor de mogelijke vervolggsprekken. Tijdens dit eerste gesprek wordt er ook inzicht gegeven in de huidige fase en bespreken wij tendens en mogelijkheden. Het is een intense en complete persoonlijke lezing van omvat veel  handvatten, inzicht en tendensen. Deze duiding wordt om die reden altijd opgenomen zodat het rustig na geluisterd kan worden.

Overzicht van de diverse horoscoop gesprekken:

1. Geboortehoroscoop van de ziel (uitgebreide, persoonlijke horoscooplezing waarbij jouw rode draad in dit leven wordt benoemd, zielsverlangen, talenten, tendens, relaties, levensopdracht en meer)
2. Vervolggesprek (tendens en verdieping na de persoonlijke lezing van de geboortehoroscoop
3.Jaargesprek ( een uitgebreide bespreking van jouw huidige zielsontwikkelingsfase via de duiding van jouw jaarhoroscoop en transits. dit gesprek gaat in op actuele, praktische levensomstandigheden)
4. Relatiehoroscoop (uitleg van 3 horoscopen; beide partners + gezamenlijke horoscoop, intense uiteenzetting van ieders liefdesleven, verlangens en behoeften en gezamenlijke leerweg en kansen)
5. Zielsoppepper (in gesprek met jouw hoger Zelf en zielengroep en bekrachtiging van deze verbinding). In combinatie mogelijk met het Jaargesprek, vraag hiernaar.
7. Belconsult / Kosmisch onderonsje (vraag en antwoord gesprek per telefoon over het “hier en nu” )

Alle consulten betreffen een exclusieve Astrologische persoonlijke lezing, die betrokken is en persoonlijk maatwerk inhoudt met voldoende tijd en aandacht voor actuele vragen.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier!

De geluidsbestanden van alle persoonlijke consulten worden door mij opgenomen en middels wetransfer aangeboden.

Privcacy wet: Privacyverklaring Universe Astrology te Deventer