Kinderhoroscoop

Kinderhoroscoop, een cadeau voor het leven

De uitleg van een kinderhoroscoop gebeurt veelal op afstand, middels een persoonlijke brief aan het kind. U ontvangt een geplastificeerde brief met bijbehorende persoonlijke horoscoop, een cadeau voor het leven. De duiding van deze horoscoop van de ziel is bedoeld als leidraad, richtingaanwijzer voor ouders en ondersteuning cq vertrouwensbron.

Van conceptie tot terugreis
Het leven op Aarde begint zo’n 2 maanden voor het moment van conceptie en eindigt wanneer de ziel zijn emotionele “zijn” daadwerkelijk heeft los willen laten in het tussenbestaan na overlijden.

Een beetje anders voelen, een beetje anders zijn
Bij elke incarnatie zien we dat een deel van het Zelf zich tot ontwikkeling brengt. De ziel kiest, met hulp van de geweldige regisseurs aan gene zijde, een programma uit wat feilloos aansluit op de behoefte aan zielsontwikkeling. Vaak zijn ouders wezenlijk anders, juist omdat wij hier als kind zoveel van kunnen leren… De afspraken die onderling gemaakt zijn, kunnen helder en praktisch uit de horoscoop gehaald en benoemd worden.

Rugzakje gevuld met talent en ervaring
Het moment van conceptie, de zwangerschap en zekere toon of trilling worden duidelijk vanuit een geboortehoroscoop. Dit helpt ouders een completer beeld van hun eigen kind te krijgen. Met welk ‘rugzakje’ is uw kind gekomen, waar kunt u rekening mee houden in het begeleiden van uw kind? Met welke levensopdracht is uw kind geboren en wat is uw rol als ouders in dit proces?

Vanuit deze horoscooptekening, kan ook geadviseerd worden welk onderwijssysteem het beste past bij dit kind. Ook voeding is een onderdeel van de uitleg van de horoscoop van de ziel. Relaties, karmische patronen binnen de familielijn, unieke rol binnen de mannen/vrouwenlijn, talenten die verder ontwikkeld willen worden, zielontwikkeling, zielengroepen en aarding…. Hoe, wat en waarom in dit leven?

 

Cadeau voor het leven, voor nu en voor later
De horoscoop wordt geplastificeerd met persoonlijke brief aan de achterzijde aangeboden (bij de prijs inbegrepen). Het voelt als een voorrecht even mee te mogen kijken met een kind en dankbaar draag ik op deze manier mijn steentje bij aan vertrouwen en inzicht voor het kind. Ieder kind kan en mag precies zijn zoals het is :-).

 

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier en bekijk alvast de mogelijkheden in de agenda. Binnen korte tijd ontvang je van mij een bevestiging!