Bedrijfshoroscoop

Bedrijfshoroscoop

Universe Astrology biedt een richtingaanwijzer voor ondernemers die willen starten of door ontwikkelen. Deze supervisie is doeltreffend in het leiden van een onderneming wat betreft time management, afstemming op de eigen persoonlijke ontwikkeling en energieen die als een rode draad aanwezig zijn. Denk hierbij aan relaties, grond / huisvesting, doelstelling, intentie maar ook natuurkracht. Schrijf je in bij de KvK tijdens toenemende maan… Onderteken geen contacten bij mercurius retrograde!

Ontvang diverse tips en tools over jouw onderneming via dit maatwerk binnen de astrologie. Iedereen die graag een zinvolle bijdrage wil doen aan de maatschappij neemt zichzelf mee. Enig inzicht over wie, wat en waarom je bent wie je bent geneert meer kracht en succes.

In deze sessie wordt niet alleen de bedrijfshoroscoop toegelicht maar kijken wij ook naar de loopbaanontwikkeling van bestuurders. Dit geeft inzicht in de ontwikkeling van de organisatie en de dynamische werkomgeving en jouw positie hierin. Sessies bieden concrete, heldere informatie over talenten, mogelijkheden en ieders persoonlijke ontwikkelingsweg. Wat kun je wel en wat kun je niet? Wanneer is het juiste moment en wat kun je beter laten? Een bedrijfshoroscoop gaat verder dan een energetische en praktische toelichting over het bedrijf. Via Universe Astrology heb je binnen korte tijd een concreet overzicht welke persoonlijke route ook voor jouw bedrijf het meeste oplevert, geluk genereert en zoden aan de dijk zet.

De sessie is erop gerícht verder kunnen in jouw organisatie, met plezier en gewenst resultaat. Als je niet langer tegen de stroom in werkt en inzicht krijgt in reëele en actuele mogelijkheden, is de poort open naar een hartverwarmende bijdrage aan de wereld.
Want…. een blij mens op de werkvloer heeft de gewenste invloed op zijn omgeving. Dit uit zich in resultaat en voldoening.

De rode draad die duidelijk zichtbaar is in een persoonlijke sessie via Universe Astrology, geeft handen en voeten aan een gepaste richting en ontwikkeling. Heb je als bedrijf of als werknemer ook behoefte aan een nieuwe weg waarbij meer geluk en succes op het verlanglijstje staat?

Voel je welkom voor een verhelderende sessie en ontvang je persoonlijke richtingaanwijzer in jouw loopbaan. Zowel voor bedrijf, instelling als werknemer.

Ik heb er veel plezier in binnen organisaties en bedrijven de verbindingen te leggen tussen werkvloer en hedendaags management. Graag help ik uw bedrijf meer te kunnen laten betekenen voor de wereld.

Een bedrijf of werknemer kan een grotere bijdrage doen wanneer er een passende loopbaan gevolgd kan worden. Door in deze vorm van loopbaanbegeleiding te investeren, ontstaat er opnieuw een positieve en opbouwende loopbaanontwikkeling met zicht op succes en richting.
Dit zet zoden aan de dijk!

Contact werkt.
Hart verwarmt.
Passie ontwikkelt.

Graag tot ziens!