Maatwerk

Maatwerk en Kennisbank

Mijn unieke werkwijze met de Astrologie is een vorm die actueel is en is gericht op de ontwikkeling van planeten, sterren en de Aarde zelf. De vertaling van kosmische informatie is inzichtelijk via een horoscoop. Deze plattegrond van het heelal komt in mijn horoscoop overeen met het werkelijke beeld zoals het ook daadwerkelijk aan de hemel zichtbaar is geweest op het geboortemoment. Mijn horoscoop is dan ook anders en de interpretatie niet te vergelijken met de duiding vanuit de westerse astrologie.

De ” gewone”  astroloog werkt via lang geleden berekende planeetstanden, die op dit moment bijna 24 graden afwijken van de werkelijkheid. Dit wil zeggen dat het beeld en bijbehorend geluid niet is afgestemd op de universele frequentie die geleefd wordt.

Gezien mijn liefde voor de sterren en het ontzag wat ik voel voor de natuurkrachten en kosmische dimensies, kan ik niet anders dan werken zoals ik het doe… vol passie, verbinding met natuurkrachten en geaard.

Voel je gezien en erkend door sterrentaal, jouw essentie en verbinding met de natuur.

Het maatwerk wat ik bied, betreft de diverse horoscoopsessies die ervaren kunnen worden, artikelen die ik schrijf en maatwerk projecten die ik (selectief en beperkt) beleef.

De astrologie gaat hand in hand met de astronomie en actuele kosmische ontwikkelingen worden dagelijks verwerkt in mijn werkwijze.

Dank voor jouw belangstelling voor Universe Astrology. Graag tot ziens onder de sterren.