Ondersteuning personeelszaken / HRM

Ondersteuning Personeelszaken / HRM

Astrologie en HRM? Wat kan een Personeels ondersteunende afdeling met de Astrologie?
Veel! De horoscoop als middel naar inzicht, richting en informatie over onbewuste inhouden is uniek. Deze snelweg naar “zicht” is niet alleen bruikbaar maar ook positief opbouwend voor workflow en blije mensen op de werkvloer. HRM afdelingen kunnen zich laten ondersteunen en inspireren door een stukje maatwerk waar je op geen enkele andere wijze zo compleet en snel aan kunt komen. Maatwerk in mensenwerk en in afstemming naar mens en organisatie. Dit biedt zicht op richting en mogelijkheden. Deze vorm van astrologie is succesvol omdat werknemers steeds meer behoefte krijgen aan contact, erkenning en gelijkwaardigheid bij leiderschap. Als personeelszaken ben je in de gelegenheid jouw werknemer een groot kado te bieden door gericht en effectief een passend vervolg in de loopbaan te laten plaatsvinden m.b.v. deze astrologische inzichten. Er is simpelweg behoefte aan deze universele, hartverwarmende blik op de werkvloer.

Doelstellingen bij Personeelsafdelingen veranderen en zijn niet altijd helder. Doelstellingen over te behalen resultaten maar ook de verwachtingen naar werkzaamheden en personeel. Het maatwerk via Universe Astrology zorgt ervoor dat mens en werk weer op elkaar afgestemd kan worden. Denk hierbij aan reorganisaties, wissel van management, doorgroei of bv. terugkeer na een burnout periode.

Universe Astrology helpt bij het vinden van de gewenste Workflow binnen de organisatie. Gewoon… omdat een ” hoofd” Personeelsafdeling niet langer als Leidende held kan worden gezien. Gewoon… omdat een personeelsafdeling wordt bemand door mensen met een eigen invulling en interpretatie en het zinvol is met een helikopterview mee te laten kijken in ingesleten patronen en ” verouderd’  blik.  De Helikopterview via de bedrijfsastrologie is een doeltreffend en effectief instrument is wat verbanden,  richting en tendens biedt.

Want…  Personeelszaken is tenslotte mensenwerk en juiste stroomlijning is volledig afhankelijk van de juiste afstemming.