Paardenastroloog

Paarden en natuurkracht, astrologie en inzicht!

Universe Astrology is de enige Paardenastroloog in Nederland (en Europa).  Een horoscoop van een paard is een effectief en compleet middel om inzicht te krijgen in de achtergronden en mogelijkheden van het paard en jullie samenwerking.

Ik bied diverse mogelijkheden om je via mijn astrologische werkwijze te verdiepen in paarden, paardencoaching, training en ” ownership”.

Universe Astrology gaat over essentie. Essentie van hart en ziel. Natuurkracht. Logica en hartintelligentie. Hart en ziel van paarden heeft mij mijn hele leven bezig gehouden. Zowel voor paard als mens werk ik sinds 2001 als coach en trainer waarbij Supervisie wordt gegeven over o.a. talentontwikkeling, zielsplan, tendens, gezondheid, geluk, talenten, genen & familiethema en meer…

Het paard zelf heeft ook een ontwikkelingsweg te gaan.

Door ons bewust te worden van een groter kosmisch plaatje, kunnen we meer gaan leven vanuit de verbinding met hart & ziel. Voor jouw leven maar ook van het paard. Het paard is immers grotendeels afhankelijk van ons? Willen we niet allemaal het liefste leven in overeenstemming met onze doelstellingen? Gezien en gehoord worden? Als we ook het grote programma van ons paard kennen, hier in dit leven op aarde, kunnen we liefdevoller afstemmen op ons paard. Zielsinformatie over de energie, grondtoon, frequentie, ontwikkelingsweg van het paard voorziet in de individuele behoefte. Niet ieder paard vraagt dezelfde zorg. Niet ieder paard voelt zich goed in die hoek van de stal of met dat voer…. En niet ieder paard kan een coach zijn…. Vele intelligenties, belevingswerelden en karmische achtergronden!

Jij en ik, maar ook onze paarden, zitten precies op schema. Niets gebeurt zomaar. We nemen bepaalde zielsopdrachten mee maar hebben ook afspraken gemaakt met mensen en dieren die we “onderweg” tijdens ons leven tegen komen en een belangrijke rol hebben. Synchroniciteit is aanwezig en toeval bestaat toch niet? Het leven is fantastisch geregisseerd. Via de astrologie kun je op een doeltreffende manier antwoord en inzicht krijgen.

Je kunt via de kosmische beweging (mbv een horoscoop) inzicht krijgen in de ziel en de werkelijke behoefte van je paard!  Welke ontwikkelingsweg doorloopt jouw paard in dit leven en waarom? En hoe spiegelt dit met jou, welke overeenkomsten en verbanden zijn er?

Paarden en natuurkracht zijn sterk verbonden. De reaktie van paarden op kosmische (natuur)kracht is groter dan we ons realiseren.

Voor wie is dit geschikt?

Voor iedereen die met paarden werkt, een eigen paard heeft of een aankoop overweegt is een persoonlijke horoscooplezing een waardevolle investering. Ook professionals die paarden trainen, verkopen, begeleiding en/of zorg bieden met paarden en achtergrond informatie wensen (denk aan vee-artsen, instructeurs, fokkers e.d.) zullen gebaat zijn bij de inzichten die vrij komen. Maar ook de informatie over een paard bij karakterveranderingen kunnen meer begrepen worden. Kortom, een consult waardoor je verder kunt, richting krijgt en vragen beantwoord worden.

Sinds 2001 heb ik een professionele praktijk als Astroloog. Ik heb een tweede passie en professie, als paardenmens. Na diverse functies in maneges in NL, ben ik in 1995 naar de USA vertrokken waar ik als trainer/verzorger met Friese paarden heb gewerkt. Als paardenfluisteraar ben ik me via trainingen en clinics in o.a. Californië en Duitsland breed gaan verdiepen in Natural Horsemanship. Sindsdien pas ik de Paardenastrologie toe. Ook in Frankrijk en later in NL ben ik actief met hartwerk voor paarden. Sinds 35 jaar zijn paarden een belangrijk onderdeel van mijn leven en gezin. Ik doe graag een bijdrage aan een aangenamer en hartverwarmend leven voor paard en mens. Graag tot ziens onder de sterren en dank voor de interesse in mijn passievolle werk!

Voor meer informatie of een afspraak, ontvang ik graag jouw email via info@universeastro.nl.

Hartegroet,

Lia Ouendag ☼