Relatiehoroscoop

Hoe en waarom-deze zus, echtgenoot, nicht of vader?
De karmische astrologie is een prachtig middel om te begrijpen hoe en waarom bepaalde relaties in je leven aanwezig zijn. Relaties bieden wellicht voor lange of voor kortere periode een mooie ervaring maar zijn vooral bedoeld om meer kracht en inzicht te kunnen ontwikkelen in jouw eigen ziel.

Rust, begrip en empathie in relaties
Door astrologisch inzicht in jouw weg binnen relatie-land, ontstaat begrip maar ook acceptatie, berusting en zielsherkenning; de helikopterview….

We hebben allemaal behoefte aan verbinding. De mens is een sociaal dier. De huidige fase op Aarde is een helende emotionele periode en bezit grote manifestatiekrachten. Samen zielsgelukkig zijn? Dat kan! Maar dan wel vanuit inzicht en bewustwording….

Horoscoopuitleg x 3
We bespreken indien zinvol, meegenomen ervaringen vanuit vorige levens maar de reis begint in dit leven 2 maanden voor het moment van conceptie. De rode draad in relaties en actuele behoeften en verlangens staan centraal in deze horoscoopduiding. De zichtbare partners in de horoscoop worden benoemd en karmische afspraakjes wellicht duidelijker.

Op zoek naar een (liefdes)relatie?
Een relatiehoroscoop maakt je bewuster van de verwachtingen die je hebt van anderen en maakt duidelijk hoe en of de ander ook aan deze verwachtingen kan voldoen. Duidelijk wordt waar men naar op zoek is en in welke fase je je nu bevindt. Het leven is altijd in beweging, relaties ook. De ervaring leert dat men na deze uitleg meer inzicht en vertrouwen heeft in de liefdesrelatie en bewust de volgende stap kan zetten in bestaande of nieuwe relaties

Erfelijk belast, of gewoon jezelf zijn?
In de geboortehoroscoop is zichtbaar hoe de mannen-en vrouwenlijn in jouw familie zich hebben ontwikkeld. Welke thema’s worden in jouw familie doorgegeven? Wat is jouw unieke rol in deze familielijn? Het inzicht hierin helpt ook de volgende generatie(s) verder.

Een afspraak voor een relatiehoroscoop houdt in:
Uitleg van drie horoscopen: de geboortehoroscoop van beide partners en de gezamenlijke relatiehoroscoop.
De uitleg van een relatiehoroscoop kan alleen in het bijzijn van beide partners, of met toestemming van de afwezige partner.

 

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier en bekijk alvast de mogelijkheden in mijn agenda. Je ontvangt binnen korte tijd een bevestiging van mij.