Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Talenten zijn er niet alleen om ontdekt te worden tijdens een leven maar vooral om door ontwikkeld te worden… Ieder mens heeft behoefte aan passend werk. Passend bij zijn intelligentie, zijn mogelijkheden, zijn hart en wensen. Talentontwikkeling verdient aandacht en heeft soms wat hulp nodig opgestart te worden.

Jouw unieke bijdrage
Mensen willen van nature graag iets bijdragen. Mensen voelen hierbij een drang om te handelen. De manier waarop mensen handelen is echter afhankelijk van bewustzijn en energie balans. Heb je ook behoefte jouw talenten op een rij te zien? Ben je ook nieuwsgierig naar meer mogelijkheden en herkenning van kracht en vertrouwen in jezelf? Ieder mens wenst een unieke bijdrage te kunnen doen maar weet vaak niet hoe, wat en waar.

Leidinggevenden krijgen helikopterview
Leidinggevenden zijn zich vaak gedeeltelijk bewust van doelstellingen van werknemers en hebben beperkt zicht op mogelijke talenten en competenties. De horoscoop geeft hierin helderheid, snel en effectief inzicht, doelgericht en bruikbaar! Doelstelling van talentontwikkeling is realiseren van meer geluk en betrokkenheid op de werkvloer want… passie en hartintelligentie creëren succes.

Passie 
Passie blijkt de ingang te zijn naar talenten. Wanneer het hart de route aan kan geven, blijft passie niet uit. Bewezen en onderzocht is veelvuldig, dat deze werkwijze succes genereert.

Met genoegen help ik mensen concreet en praktisch deze talenten te herkennen en door te kunnen ontwikkelen in hun Aardse loopbaan.