Ondernemer

de Ondernemer en de tool bedrijfsastrologie

Bedrijfsastrologie is een verrijking voor iedere ondernemer. Ondernemen is bewegen. Met de tijd meegaan, jezelf als leider erkennen en weten waar je voor staat. Inzicht uit een bedrijfshoroscoop helpt je op het juiste moment de juiste dingen te doen en genereert succesvol time management.

Workflow

Workflow is essentieel voor succes. Workflow houdt in dat de energie op de werkvloer in harmonie stroomt en werkzaamheden zijn afgestemd op de mensen die het (hart)werk daadwerkelijk verrichten, met passie en energie. Workflow genereer je door mensen op de juiste plek te zien, passend bij hun ontwikkelingsfase zodat ook het bedrijf als geheel in zijn kracht kan staan.  Workflow bevordert groei en welzijn voor zowel bedrijf als werknemer. Het genereert omzet.

Leiding geven zal steeds gelijkwaardiger gegeven dienen te worden, de ” held”  is niet langer gewenst in een organisatie. Mensen zijn gebaat bij een veilige en stimulerende omgeving waarbij er contact wordt gemaakt.  Beweging is succesvoller dan ” overleven” . Flexibiliteit en afstemming zijn succesvol en onmisbaar in de huidige bedrijfsvoering.

Een bedrijfshoroscoop biedt zicht op talenten, ontwikkeling en richting.  Deze professionele astrologievorm draagt concreet en in korte tijd bij aan het realiseren van succesvolle stappen en succes. Graag licht ik via de bedrijfsastrologie toe wat de energetische blauwdruk van de organisatie is, welke kansen en valkuilen zichtbaar zijn en hoe zaken kunnen verbeteren.

Zinvol leiden, groot zicht

Niet alleen in India, regeert de politiek via astrologisch zicht. De astrologie en kosmische kennis heeft zichzelf al tijden bewezen. Natuurvolkeren en vele ” voorgangers” lieten zich inspireren door kracht en informatie uit ons Universum.

Bedrijfsculturen zijn er bij gebaat te worden geactualiseerd naar de behoefte van deze tijd. Hartintelligentie, empathie en meer (in)zicht worden steeds belangrijker. Ieder mens in zijn eigen kracht en in verbinding met zijn mogelijkheden en inzetbare talenten.

Universe Astrology Programma voor ondernemers

Voor ondernemers bied ik een exclusief traject aan voor persoonlijke groei voor jou en jouw bedrijf. Tijdens het Universe Astrology Programma ontwikkel jij je concreet verder gedurende zeven maanden. Dit zorgvuldige maatwerk programma is gebaseerd op jouw persoonlijke horoscoop en bedrijfshoroscoop en maakt een grote transformatie mogelijk.

Bel 06 – 3646 6358 of mail info@universeastro.nl voor een intakegesprek en te bespreken mogelijkheden.