Bedrijfsastrologie

Bedrijfsastrologie

Bedrijfsastrologie is een verrijking voor de ondernemer. Inzicht uit een bedrijfshoroscoop helpt je het juiste moment de juiste dingen te doen en genereert succesvol time management maar ook workflow. Meestromen in samenwerking met de energie ipv hard werken op pure wilskracht.

Workflow

Workflow is essentieel voor succes. Workflow houdt in dat de energie op de werkvloer in harmonie stroomt en werkzaamheden zijn afgestemd op de mensen die het (hart)werk daadwerkelijk verrichten, met passie en energie. Workflow genereer je door mensen op de juiste plek te zien, passend bij hun ontwikkelingsfase zodat ook het bedrijf als geheel in zijn kracht kan staan.  Workflow bevordert groei en welzijn voor zowel bedrijf als werknemer. Gezien de wereld die op zoek is naar essentie, naar puur en echt, is het voor bedrijven en mensen op de werkvloer van belang hun eigen essentie te kennen en hun waarheid toe te kunnen passen. Leiding geven zal steeds gelijkwaardiger gegeven dienen te worden, de ” held”  is niet langer gewenst in een organisatie. Mensen zijn gebaat bij een veilige en stimulerende omgeving waarbij er contact wordt gemaakt.  En iedere werknemer doet hier zijn bijdrage aan en is hier in zekere zin ook verantwoordelijk voor. Beweging is succesvoller dan ” overleven” . Flexibiliteit en afstemming zijn succesvol en onmisbaar in de huidige bedrijfsvoering.

Ben jij ook op zoek naar het verhogen van jouw workflow? Zoek je inzicht en richting in jouw ontwikkelingsweg op de werkvloer en heb je behoefte aan praktische handvatten hoe en waar dit te kunnen realiseren? Waar zit het talent en hoe kunnen deze talenten verder ontwikkeld worden?

Deze professionele astrologievorm draagt concreet in korte tijd bij workflow te realiseren. Graag licht ik via de bedrijfsastrologie toe wat de energetische blauwdruk van de organisatie is, welke kansen en valkuilen zichtbaar zijn en hoe zaken kunnen verbeteren. Hiernaast is er een groot oog en aanvulling voor de individuele mens op de werkvloer die hun unieke bijdrage leveren.

Want iedere werknemer maar ook werkgever wenst toch een positieve workflow waarbij groei en succes zichtbaar zijn?

Zinvol leiden, groot zicht

Niet alleen in India, regeert de politiek via astrologisch zicht. De astrologie en kosmische kennis heeft zichzelf al tijden bewezen. Natuurvolkeren en vele ” voorgangers” lieten zich inspireren door kracht en informatie uit ons Universum.

Laat je inspireren op de werkvloer, om mensen te kunnen laten werken met hart & ziel!

Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek zodat werkflow een logische stap blijft. Bedrijfsculturen zijn er bij gebaat te worden geactualiseerd naar de behoefte van deze tijd. Hartintelligentie, empathie en meer (in)zicht worden steeds belangrijker.