Zielsoppepper

De Zielsoppepper is gericht op jouw Hoger Zelf en jouw waarheid. Dit is een sterk energetisch consult waarbij de nadruk ligt op het verhogen van jouw trillings frequentie. Dit consult is niet bedoeld als informatie en vraag- en antwoord gesprek over aardse, praktische thema’s.

De Zielsoppepper maakt contact met de ziel en laat het ego even voor wat het is… De zielsoppepper biedt warmte, verbinding en vertrouwen in en met jezelf. Heb je ook behoefte aan meer contact met jouw waarheid? Wil je je graag wat zekerder voelen over jouw intuïtie? Ben je benieuwd naar jouw zielengroep, naar jouw gidsen en jouw waarheid? Ik help je graag dit te voelen en middels mijn bemiddeling te beleven, zodat je het makkelijker herkent. Jouw ziel laat zich horen via een zacht en vredig geluid en kan met name herkend worden wanneer je ontspant en kiest voor passende kwaliteit in jouw leven.

Het eerste half uur bekijken we vanuit jouw actuele horoscoop welke zielsontwikkeling zichtbaar is met welke zielengroep. We bespreken gidsen, kosmische vrienden en begeleiding van natuurkrachten. Het tweede half uur maken wij contact met jouw zielengroep en Hoger Zelf, waarbij ik graag de snelweg help te openen. Want alleen als jouw hart gevolgd wordt, is jouw talent inzetbaar en is jouw kracht voelbaar. Willen we niet allemaal eigenlijk gewoon wat bijdragen aan deze wereld? Iets wezenlijks doen….?

Graag bied ik je een verwarmende Ziels-oppepper!

Reiniging, healing, blessing.

Wil je een afspraak maken? Klik dan hier en bekijk alvast de mogelijkheden in mijn agenda en stuur jouw gegevens en voorkeurs datum door. Je ontvangt binnen korte tijd een bevestiging!